Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Targ: Angajatori de Top la Centrul Regional de Afaceri - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Targ: Angajatori de Top la Centrul Regional de Afaceri

Centrul Regional de Afaceri CRAFT din Timisoara, situata in apropierea Salii Olimpia, a Stadionului Dan Paltinisanu si a Complexului Studentesc organizeaza in perioada 14-15 martie 2014 targul Angajatori de Top. Accesul publicului va fi permis vineri – 14 martie, in intervalul 10:00 – 18:00 si sambata – 15 martie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Centrul Regional de Afaceri, Timisoara.

In perioada 14-15 martie, la Centrul Regional de Afaceri vor participa 40 de companii printre care putem mentiona:

IT&C: Microsoft, RapidSolution Software, Infobest, Alcatel-Lucent, Movidius, Frontier Silicon, Atos IT Solutions and Services, Digital Education, Lasting Software, Sphinx IT, ACI Worldwide

Outsourcing: buw, Accenture

FMCG: McDonald’s Romania

Consultanta: Toluna, EY, Brainspotting, Adecco

Inginerie & Automotive:Autoliv, Continental, Valeo Lighting Injection, Yazaki Component Technology, Faist Mekatronic, National Instruments, Plexus

Insurance& Banking: Business Partners, ProCredit Bank

Evenimentul din aceasta primavara Angajatori de TOP Timisoaraofera vizitatorilor oportunitatea sa interactioneze cu reprezentanti ai companiilor participante, sa aplice la pozitiile deschise si sa participe la workshop-urile sustinute de companiile participante.Angajatori de TOP este o modalitatea prin care vizitatorii pot avea o prima discutie fata in fata cu angajatorii prezenti in cadrul evenimentului. Participarea la un astfel de proiect poate fi privita ca un scurt interviu sustinut in fata angajatorilor; in urma acestui prim contact ambele parti obtin informatii utile pentru urmatoarele etape ale procesului de recrutare.

In urma unei statistici referitoare la editiile anterioare Angajatori de TOP Timisoara a reiesit faptul ca aproximativ 25% dintre joburile deschise de companiile prezente sunt acoperite in urma participarii la eveniment. 875 de candidati si-au gasit un job in urma evenimentelor Angajatori de TOP organizate in Timisoara, in 2007 – 2008.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Targ: Angajatori de Top la Centrul Regional de Afaceri" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.