Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Expozitie: Povestile fabricilor - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Expozitie: Povestile fabricilor

Expozitia de grup “Povestile Fabricilor” va avea loc in perioada 8-22 Martie 2016 la Centrul Cultural Ambasada de pe strada Anton Seiller, nr. 2, fiind realizata de artista Floriane Spinetta si de studentii de la Facultatea de Arhitectura si Urbanism si Facultatea de Arte si Design din Timisoara.

Expozitia prezinta industria ca element central al vietii din municipiul de pe Bega, aceasta animand viata a mii de muncitori in ultimele doua secole si a oferit un peisaj urban aparte.

Dupa multi ani de industrializare, in ultimii 20 de ani am avut parte de o multime de cladiri abandonate sau demolate. Care ar fi insa modelul de urmat pentru revigorarea acestor cladiri ?

Institutul Francez din Timisoara a invitat-o pe artista fotograf Floriane Spinetta pentru a lucre alaturi de studentii de la Facultatea de Arhitectura si Urbanism si cei de la Arte si Design in cadrul unui workshop.

Organizator: Institutul Francez din Timisoara

Partener principal: MGI Coutier

Parteneri: APECA, Casa Artelor, Centrul Cultural Ambasada, Elba, Pasmatex, Halele Fructus, Fropin, Rainbow print

Parteneri Media: Radio Romania International, 24FUN, KissFM, Pagini de cultura, TimisoaraAzi si Timisoreni.ro

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Expozitie: Povestile fabricilor" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.