Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Targul Comerciantilor de pe Marasesti - August 2014 - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Targul Comerciantilor de pe Marasesti – August 2014

Ca si in ultimele lui, Ozzy Group va invita la “Targul Comerciantilor” din Timisoara in perioada 20-23 August 2014 pe strada pietonala Marasesti.

In cadrul targului vor fi expuse produse diverse, de la gablonturi la bijuterii, artizanat, decoratiuni, sticlarie, cosmetice, anticariat si multe alte materiale.

Targul are loc in perioada 20-23 august 2014, intre orele 09:00 si 22:00. Accesul este gratuit.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Targul Comerciantilor de pe Marasesti – August 2014" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.