Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Programul national “Scoala familiei” la Timisoara

Asociația Prologos anunță lansarea celei de-a doua serii a programului național de formare Școala familiei. Cursurile vor demara în 10 mai 2017.

Școala familiei își propune să contribuie la dezvoltarea unor competențe parentale a părinților în vederea realizării adecvate, corecte și eficiente a rolurilor lor din cadrul familiei care să asigure un cadru armonios tuturor membrilor acesteia, facilitând împlinirea personală și acțiunea coezivă în cadrul comunității.
Acest program de formare se adresează părinților cu copii de toate vârstele, dar și celor care se pregătesc să devină părinți, bunicilor și tuturor celor care interacționează cu copiii.

Detalii suplimentare și înscrieri la unul din telefoanele: Tel: 0726 899 511 / 0744 440 598.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Programul national “Scoala familiei” la Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.