Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Opera la Timisoara: Vaduva Vesela - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Opera la Timisoara: Vaduva Vesela

Vaduva Vesela revian la Opera Nationala Romana din Timisoara pentru o noua reprezentatie pe 24 August 2014, incepand cu ora 20:30. Opera in doua aceste este regizata de Hellen Ganser, cu pregatirea muzicala a lui Dragos Zaharescu si a lui Rares Paltineanu, coregrafia fiind realizata de Liana Iancu, cu regia artistica si decoruri realizate de Mario de Carlo. Cei care va vor incanta in 24 august vor fi urmatorii:

Camil Mara – Mirko Zeta

Valencienne – Crina Vezean

Danilo – Cristian Rudic

Hanna Glavari – Narcisa Brumar

Camille de Rosillon – Remus Alazaroae

Vicontele Cascada – Mircea Dan Petcu

Raoul de St. Brioche – Florin Belean

Bogdanovici – Mugurel Chirila

Silviana – Diana Chirila

Kromov – Ciprian Roman

Olga – Mariana Sarba

Pritschitsch – Marius Zaharia

Prascovia – Liliana Mihailescu

Niegus – Dan Spanache

Solisti Balet: Manuela Ardelean si Flaviul Popa

Corul, orchestra si ansamblul de balet ale Operei Nationale Romane din Timisoara.

Rezumat:

O petrecere de aniversare pentru conducatorul statului imaginar Marsovia este in desfasurare in Paris, iar Sonia, o contesa bogada, este incojurata de pretendenti, spre disperarea Baronului Popoff, un diplomat al tarii Marsovia, care nu isi doreste ca aceasta sa se casatoareasca cu un strain, pentru ca ar ruina tara.

Acesta reuseste sa il convinga pe Printul Danilo, ministru de finante in Marsovia, sa o ceara in casatorie, chiar daca aceasta l-a mai refuzat o data. Lucrurile iar insa cu totul cu si cu totul o alta turnura, Sonia fiind acum foarte interesata de Print, aceasta fiind insa indiferent la atentia coplesitoare a Soniei, pana cand aceasta il anunta ca s-a logodit cu un francez, moment in care Danilo, disperat, cedeaza si ii marturiseste Soniei ca o iubeste, descoperind ca totul nu a fost decat o minciuna si ca Sonia ii impartaseste sentimentele

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Opera la Timisoara: Vaduva Vesela" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.