Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Fuckup Night Timisoara – Editia 3

Atu Advertising te invită la a treia ediţie Fuckup Nights Timişoara! Vino să asculți poveștile de eșec a trei timișoreni cunoscuți, care au proiecte urmărite atent de comunitate.
E și mai greu să treci peste nereușite când mii de oameni sunt cu ochii pe tine ca nocturna pe terenul de fotbal de pe stadion, nu?

În 29 iunie, îi avem alături de comunitatea noastră pe Simona NEUMANN – manager proiectul Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2021, Horia COLIBĂȘANU – alpinist, Sorin PRADA – antreprenor și conf. FEAA.

Serile #Fuckup #Nights sunt întâlniri în cadrul cărora câteva persoane povestesc cu lejeritate momentele de eșec din viață, cum au trecut peste ele și ce a fost de folos în acea experiență. Pentru că DA, eșecul este o oportunitate pentru a progresa. Nu crezi asta?
Te așteptăm la evenimentele noastre din Timișoara și așteptăm să ne spui părerea ta.

Mișcarea Fuckup Nights a început în 2012 în Mexico City. Câțiva prieteni au început să povestească lucruri nasoale care li s-au întâmplat. Și le-a făcut plăcere. Chiar au tras concluzii extrem de utile. Au repetat întâlnirea, dar cu mai mulți prieteni. Și, ghici ce? Și celorlalți le-a plăcut, au râs și au considerat că să vorbească despre eșec este extraordinar. Pentru că nu doar succesul este motiv de poveste. Acum este o mișcare internațională care povestește, chestionează și, în final, sărbătorește eșecul.

Pretul unui bilet este de 25 de lei.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Fuckup Night Timisoara – Editia 3" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.