Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Festivalul de Literatura Discutia Secreta

  • Categoria: Festivaluri
  • Data: 5-8 Iunie 2014
  • Locatia: Libraria Scienta Arad

Festivalul de Literatura “Discutia Secreta” va avea loc la Libraria Scienta din Arad in perioada 5-8 Iunie 2014 si se va bucura de prezenta unori prestigiosi scriitori din Romania si din strainatate ca Mircea Cartarescu, Dan Sociu, Ioana Nicolaie, Andrei Dosa, David Berman, Philip O’ Ceallaigh.

Discuţia secretă este un festival de literatură cu ambiţii internaţionale, având invitaţi de marcă din Statele Unite, Ungaria, Irlanda, Germania, Belgia, Republica Moldova şi România. Între personalităţile care se vor întâlni cu publicul arădean se numără unul dintre cei mai importanţi poeţi americani – şi totodată muzician, figură cult a underground-ului – David Berman, scriitorul maghiar Dragomán György, tradus în mai bine de treizeci de limbi – şi în română, cu romanul Regele alb, irlandezul Philip O Ceallaigh, un iubitor al României, dar şi mari nume ale literaturii autohtone: Mircea Cărtărescu, Dan Sociu, Adrian Schiop, Ioana Nicolaie, Bogdan Coşa, Ionuţ Chiva ş.a.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Festivalul de Literatura Discutia Secreta" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.