Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

FEST-FDR 2014 la Timisoara

Festivalul European al Spectacolului Timisoara – Festivalul Dramaturgiei Romanesti a devenit in ultimii ani o sarbatoare a teatrului, fiind unul dintre cele mai importante evenimente artistice din Romania.

Evenimentul este organizat de Teatrul National Timisoara cu sprijinul Ministerului Culturii si al Primariei Municipiului Timisoara si celebreaza arta spectacolului in diversitatea sa absoluta si dialogul direct cu cele mai diferite culturi.

Festivalul ofera o primavara de spectacol in doua etape: 14-18 mai 2014 – sectiune FDR si 10-17 iunie 2014 – sectiunea FEST.

In aceste zile se pot viziona urmatoarele spectacole de teatru:

– Cabaretul Cuvintelor de Matei Visniec – regia Stefan Ioranescu

– A fost odata la Timisoara  de Peter Kerek

Nu sunt comentarii la "FEST-FDR 2014 la Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "FEST-FDR 2014 la Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.