Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Ezoteric Fest - Mai 2014 la Casa Tineretului - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Ezoteric Fest – Mai 2014 la Casa Tineretului

A doisprezecea editie a Ezoteric Fest va avea loc in perioada 15-18 Mai 2014 la Casa Tineretului din Timisoara si include expozitia cu vanzare (aproximativ 60 de standuri) si doua sali de conferinte in care se vor desfasura in paralel prelegeri cu tematici specifice festivalului precum:

– medicina alternativa

– solutii pentru o viata sanatoasa prin alimentatie

– medicamentatie

– comportament

– accesorii vestimentare

– cosmetica

– alternative spirituale si naturiste

La nivel de standuri expoziţionale se pot găsi cărţi, cristale, accesorii terapeutice, bijuterii, îmbrăcăminte, artizanat, obiecte feng shui, produse pentru dezintoxicarea şi deparazitarea organismului, tot felul de produse naturale pentru prevenirea şi vindecarea diverselor afecţiuni sau pentru întreţinerea stării de sănătate, apicole, uleiuri, creme, sucuri, ceaiuri, alimentaţie vegetariană, posibilitatea de consiliere sau consultanţă prin astrologie, tarot, bioenergie, testare cu biorezonanţă, terapii cu lumină, reiki, masaj si multe altele..

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Ezoteric Fest – Mai 2014 la Casa Tineretului" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.