Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Timisoara Tango Festival – Editia 3

Timisoara Tango Festival revine la Timisoara cu editia numarul 3, fiind unul dintre cele mai importante tango ale primaverii. In cele 4 zile de festival se va putea dansa, admira, invata si trai sentimentele unui dansator de tango.

La acest eveniment vor participa unii dintre cei mai importanti maestrii de tango din Europa: Ivan Terrazas si Sara Grdan. Invitati speciali vor fi Laura Iaru, Csongor Kicsi, Ioana Lascu si Horia Calin Pop.

Muzica va fi asigurata de:

Luca Lamberti – Roma,
Claudiu Grosaru – Brasov,
Laura Iaru – Bucuresti,
Anca Madroane – Timisoara,
Horia Pop – Cluj,
Anda Cornean – Timisoara

Evenimentul va avea loc in perioada 14-17 Mai 2015 in Sala Vieneza

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Timisoara Tango Festival – Editia 3" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.