Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Petrecere Banateana de 8 Martie in Velvet Music - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Petrecere Banateana de 8 Martie in Velvet Music

In data de 8 martie 2014 incepand cu ora 20:00, Restaurantul Velvet Music de pe strada Antenei nr. 1 A, in prelungirea Galeriei 1, langa Centrul Comercial Almira iti ofera un 8 martie specific banatean, cu invitati speciali ca Otilia Duma, Petrica Banateanu si formatia “Formula 1 Continental Timisoara”, manageriata de Doru Taranu.

Fara sa-ti impunem un meniu prestabilit, poti comanda si plati din bucataria traditional romaneasca, doar ceea ce doresti!

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Petrecere Banateana de 8 Martie in Velvet Music" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.