Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Sisu in Clubul Nerv din Arad - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Sisu in Clubul Nerv din Arad

Sisu merge in turneu si isi promoveaza noul material intitulat “Marea Evadare”. Albumul contine 23 de piese si este o continuare a trilogiei “Alchimia Sufletului”, albumele care il preced pe acesta fiind ” Vacanta in Mexic” si “Temnita Luminii”.

Aceste albume sunt rezultatul unei munci de peste 3 ani si se raporteaza la starile omului “spiritual, emotional si rational”. In cadrul acestui album o sa puteti auzi piese cu Cedry2k, Bibanu MixXL, Stres, HolyGuns, What’s UP si multi altii.

In seara zilei de 31 Mai 2014 il puteti vedea live pe Sisu Tudor pe scena Clubului Nerv din Arad.

Nu sunt comentarii la "Sisu in Clubul Nerv din Arad" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Sisu in Clubul Nerv din Arad" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.