Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Lord of the Dance la Sala Olimpia Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Lord of the Dance la Sala Olimpia Timisoara

Cel mai bun dansator din lume soseste la Timisoara si aduce cu el cel mai bun spectacol de dans din lume: Lord of the Dance. Show-ul creat de Michael Flatley va sosi la Timisoara in data de 11 martie 2014 la Sala Olimpia incepand cu ora 20:00.

Lord of the Dance a inceput pe data de 2 Iulie 1996 la The Point Theatre din Dublin unde Michael Flatley a organizat un spectacol grandios de dans, iar public a fost extrem de receptiv la ritmurile irlandeze, facand acest show extrem de popular.

Pentru show-ul din 11 martie 2014 de la Timisoara puteti gasi bilete in standul din Iulius Mall, in magazinele Germanos si InMedio si la Posta Romana. De asemenea acestea pot fi comandate de pe siteurile Bilete.ro, Blt.ro, Biletoo.ro si Myticket.ro, cu preturi incepand de la 100 de lei si mergand pana la 350 de lei in functie de locul ales.

Aflați în turneu național, irlandezii lui Michael Flatley vor aduce în premieră la Timișoara precizia și grandoarea unui show care a cucerit deja întreg mapamondul. Spectaculozitatea, jocurile de lumini și elementele pirotehnice sunt doar câteva elemente care vor fura ochii spectatorilor și vor oferi un show de excepție marca Lord of The Dance.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Lord of the Dance la Sala Olimpia Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.