Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Gospel Meets Symphony 2014 la Filarmonica Banatul - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Gospel Meets Symphony 2014 la Filarmonica Banatul

Filarmonica Banatul prezinta un eveniment inedit pentru scena Timisoreana: Gospel meet Symphony. Cu un cor urias de amatori pe scena alaturi de Filarmonica Banatului si multi altii va asteapta la editia jubiliara a Timisoara Gospel Project in 21 si 22 iunie 2014.

Asociatia Culturala TGP organizeaza editia cu numarul 10 a Timisoara Gospel Project impreuna cu Filarmonica Banatul, avand 150 de coristi amatori care vor canta alaturi de orchestra Filarmonicii Banatului.

Directorul general al Filarmonicii Banatul, Ioan Coriolan Gârboni este şi el entuziasmat de parteneriatul cu Asociaţia Culturală TGP: „Filarmonica Banatul aparţine timişorenilor! Ne bucurăm că putem deschide porţile noastre pentru o cauză bună. Îmi place ideea aceasta de a aduce împreună muzicieni profesionişti şi amatori. Această întâlnire mai puţin obişnuită este o ocazie excelentă pentru a promova bucuria de a cânta, de a face muzică şi pentru a oferi o perspectivă nouă asupra actului artistic atât pentru participanţi, cât şi pentru spectatori.”

Dominic Samuel Fritz se arată onorat de această colaborare unică: „Filarmonica Banatul este una dintre cele mai importante şi mai avangardiste orchestre din România, care s-a remarcat în ultimii ani prin deschiderea sa şi spiritul său inovator. Aş îndrăzni să afirm că tocmai acest spirit inovator ne apropie şi că „Gospel meets Symphony” este o întâmplare pe cât de fericită, pe atât de firească de fapt.”

Concertele vor avea loc in data de 21 iunie 2014, incepand cu ora 20:00 si pe 22 iunie 2014, incepand cu ora 19:00.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Gospel Meets Symphony 2014 la Filarmonica Banatul" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.