Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Concert simfonic - Seara Mozart la Sala Capitol - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Concert simfonic – Seara Mozart la Sala Capitol

Sala Capitol va gazdui in data de vineri, 7 martie 2014, incepand cu ora 19:00 un concert simfonic dirinat de Leonard Dumitriu si cu soliste ca Ioana Cristina Goicea si Cristina Anghelescu.

Programul concertului simfonic va fi urmatorul:

W.A. Mozart –  Concertul pentru vioară și orchestră nr. 4, în Re major KV 218
W.A. Mozart – Concertul pentru vioarș și orchestră nr.5, în La major, KV 219
W.A. Mozart – Simfonia nr. 41 – Jupiter în Do major, KV 515

O seară Mozart pe scena Capitol va fi oferită de Filarmonica „Banatul”. Se doreşte o pregătire spirituală pentru sărbătoarea de a doua zi — sâmbătă, 8 martie.

Prezentând la 17 ianuarie concertul pentru vioară nr. 3, spuneam că toate cele trei ultime concerte (3,4, şi 5) pentru acest instrument, sunt atât de frumoase şi de diverse încât încap pe acelaşi loc în inima tuturor melomanilor. Violonistele Cristina Anghelescu şi fiica ei, Ioana Cristina Goicea ne vor demonstra acest adevăr, adăugând la măiestria acestor concerte şi arta lor interpretativă.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Concert simfonic – Seara Mozart la Sala Capitol" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.