Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Concert Pasarea Rock la Sala Capitol - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Concert Pasarea Rock la Sala Capitol

Formatia Pasarea Rock, care ii are in componenta pe Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Tandarica si Josef Kappl vine la Timisoara in data de 12 Aprilie 2014, in cadrul unui turneu national care cuprinde 15 orase printre care Constanta, Galati, Bacau, Iasi, Bucuresti, Oradea, Cluj-Napoca si Buzau.

Veti putea asculta compozitii de pe albumul Phoenix Cantafabule, hituri din repertoriul lui Mircea Baniciu si alte piese reorchestrate. La acestea se adauga noi piese rock cu influente din folclorul universal, compuse special pentru aceste turnee.

Printre acestea puteti asculta piese ca “Praznic naprasnic” sau “Legenda”.

Pe scena Salii Capitol din Timisoara ii veti putea vedea pe Mircea Baniciu (voce), Ovidiu Lipan Tandarica (baterie), Vlady Cnejevici (clape), Josef Kappl (bas), Teo Boar (chitara), Cristi Gram (chitara), Marius Batu (voce, chitara) si Costin Petrescu (percutie). Invitatul special este Mani Neumann (vioara).

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Concert Pasarea Rock la Sala Capitol" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.