Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Concert Nicu Alifantis & Mozaic Band la Filarmonica Banatul - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Concert Nicu Alifantis & Mozaic Band la Filarmonica Banatul

Nicu Alifantis, alaturi de Mozaic Band revine in capitala Banatului pentru un concert extraordinar pe scena Filarmonici “Banatul”. Mixul de blues, jazz si folk puse in albumul Mozaic sunt intre preferintele celor care iubesc acestor genuri muzicale iar artistul va canta pe scena alaturi de membrii orchestrei Mozaic Band.

Timisoara este parte a turneului national sustinut de Nicu Alifantis in 2014 pentru promovarea albumului Mozaic, fiind alaturi de Bucuresti singurul oras in care alaturi de artist mai urca pe scena si membrii orchestrei Mozaic Band.

Pretul celor mai ieftine bilete este de 15 lei, in timp ce biletele cele mai scumpe sunt 35 de lei. Acestea pot fi achizitionate de pe Eventim.ro (sau la casieria Teatrului National Timisoara), din reteaua magazinelor Orange, Germanos si din librariile Carturesti.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Concert Nicu Alifantis & Mozaic Band la Filarmonica Banatul" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.