Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Concert Loredana la Sala Palatului - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Concert Loredana la Sala Palatului

Loredana a inceput un turneu national intitulat “Magic”, iar acum a ajuns si in Timisoara. In data de 5 aprilie 2014 va concerta in cadrul Filarmonicii Banatul la Sala Palatului.

Pretul biletului: 150 de lei.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Concert Loredana la Sala Palatului" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.