Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Concert JazzyBit in Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Concert JazzyBit in Timisoara

  • Categoria: Concerte & Spectacole
  • Data: 2 Februarie 2014, ora 19:00
  • Locatia: Sala de concerte “Mihai Perian” a Colegiului National de Arta “Ion Vidu” Timisoara
  • Adresa: Strada Cluj, nr. 12
  • Zona:
  • Localitate:

In sala de concerte “Mihai Perian” a Colegiului National de Arta “Ion Vidu” din Timisoara va avea loc lansarea primului album al trupei timisorene JazzyBIT. Data evenimentului este duminica, 2 Februarie 2014, ora 19:00.

Evenimentul va fi prezentat de scriitorul Andrei Cherascu. Biletele se gasesc la intrare si costa 25 de lei (cu CD-ul “Touch de Sky) sau 15 lei fara CD.

Albumul “Touch the Sky” este primul album al trio-ului instrumental format din Teodor Pop (pian, orga Hammond, Rhodes), Mihai Moldoveanu (chitara bas) si Szabo Csongor-Zsolt (tobe, percutie), acesta aparand la doua ani dupa primul lor concert.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Concert JazzyBit in Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.