Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Concert Al Mi Demola la Filarmonica Banatul

Al Di Meola nu este doar un chitarist de jazz, jazz-rock, jazz-fusion american. Artistul atribuie mare parte din succesul său ca şi chitarist faptului că a învăţat să cânte şi la alte instrumente, precum acordeonul, abilitate care l-a făcut să se deschidă către alte stiluri şi ritmuri muzicale. Marele compozitor de tango, Astor Piazzolla, l-a inspirat pe acesta prin faptul că se folosea de bandoneon pentru a transmite anumite trăiri publicului prin muzica sa, aceleaşi trăiri pe care Di Meola doreşte să le împărtăşească şi cei ce vor asculta noul său concert.

WORLD SINFONIA este showul cu care AL DI MEOLA va încânta şi publicul din România, acesta conţinând atât cântece clasice ale artistului, opere marca Piazzolla & Lennon-McCartney, cât şi compoziţii noi. Concertul de la Timisoara va avea loc pe 11 iunie la Filarmonica Banatul.

Biletele pentru concertul de pe 11 iunie de la Filarmonica Banatul din Timişoara se găsesc în reţeaua Eventim şi la casieria Filarmonicii cu următoarele preţuri:
– 500 lei (VIP cu Meet&Greet, plus CD cu autograf şi poze cu artistul ) – doar 14 locuri situate central în rândul 7.
– 350 lei (categoria I)
– 250 lei (categoria II)
– 200 lei (categoria III)
– 150 lei (categoria IV)
– 100 lei (locuri cu vizibilitate redusă)

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Concert Al Mi Demola la Filarmonica Banatul" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.