Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
BZN la Sala Capitol - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

BZN la Sala Capitol

Sala Capitol va gazdui in data de 4 martie 2014 trupa olandeza BZN – Band Zonder Naam – trupa extrem de celebra in anii ’80 pentru melodii ca “Blue Eyes, Blue Eyes”, “Dance Dance”, “Mon Amour”, “El Condor Pasa”, “Mariana” sau”Che Sera”, acestea fiind doar cateva din titlurile celebre ale trupei din Tarile de Jos.

Band Zonder Naam – “Trupa fara nume” este una dintre cele mai cunoscute si longevive trupe pop, infiintata in Olanda, in 1966, dar care a cucerit intreaga lume prin melodiile splendide, versurile de foarte buna calitate ale cantecelor si prin vocile de neegalat ale solistilor.

Nu sunt comentarii la "BZN la Sala Capitol" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "BZN la Sala Capitol" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.