Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Clubul de vacanta la Institutul Francez

Am dat startul înscrierilor la Clubul de vacanţă pentru copii!
• 19-30 iunie (înscrieri până în data de 14 iunie)
• 3-14 iulie (înscrieri până în data de 28 iunie)
• 17-28 iulie (înscrieri până în data de 12 iulie)
• 4-8 septembrie (înscrieri până în data de 31 august)

Activitățile au loc zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar: 9:00-13:00 și sunt adresate copiilor cu vârste între 3-7 ani, respectiv 8-14 ani.
3-7 ans : Le voyage du Petit Prince
Însoțește-l pe Micul Prinț în călătoria sa, cunoaște-i prietenii și descoperă asteroidul B 612 cu misterele, baobabii săi imenși și un trandafir fragil şi fermecător. Ne vom juca, vom cânta, vom povesti în franceză și vom explora universul Micului Prinț !
8-14 ani: Fais ton cinéma !
Atelier de creaţie cinematografică pentru a descoperi limba franceză într-un mod inedit prin crearea și punerea în scenă a unei povești filmate – « moyen métrage » (căutare de comori, pădure, mister, teleportare, călătorie în timp, Francofonie, etc.).Activităţi în aer liber, multă bună dispoziţie !

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Clubul de vacanta la Institutul Francez" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.