Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Pedalarea de primavara 2015 - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Pedalarea de primavara 2015

Pedalarea de primavara 2015 vine la Timisoara. Cei de la “Verde pentru biciclete” va invita duminica, 19 Aprilie 2015 incepand cu ora 10:00 langa Hala Timco de pe strada Circumvalatiunii.

Pedalarea de primavara da startul evenimentelor marca “Verde pentru biciclete” desfasurate in sezonul cald. Pedalam impreuna pentru un stil de viata mai sanatos, pentru egalitate in trafic si pentru un oras mai putin poluat.

Corina Mugurean
Comentariu

A fost fain si anul acesta. O multime de oameni pe biciclete, pedaland fara stres. That’s why I love Timisoara 😀 :X

Lasa un comentariu la "Pedalarea de primavara 2015" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.