Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Festivalul International de Sah la Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Festivalul International de Sah la Timisoara

Clubul Sportiv Mediator din Giarmata Vii si Asociatia Pro Logos organizeaza Festivalul International de Sah Timisoara in data de 10 august 2014, incepand cu ora 17:00. Evenimentul va avea loc la restaurantul universitar Politehnica din Complexul Studentesc.

Asociaţia PRO LOGOS şi Clubul Sportiv Mediator Giarmata Vii anunţă începerea Festivalului International de sah Timisoara 2014. Duminică, 10 august 2014, la ora 17.00 va avea loc la Restaurantul Universitar Politehnica, din Complexul Studențesc, evenimentul de deschidere al concursului de şah pentru copii și junior sub 20 de ani.

Concursul Internaţional de Şah pentru Copii şi Juniori se va desfăşura timp de o săptămână, până pe 17 august 2014, iar prin cei 25.000 RON asigurati ca fond de premiere competiția este cea mai mare destinată copiilor si juniorilor cu varsta sub 20 de ani, organizată în România.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Festivalul International de Sah la Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.