Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

La Rousse Timisoara

Sala de nunta La Rousse din Timisoara pune la dispozitie clientilor 2 sali de evenimente cu o capacitate de maxim 170, respectiv 70 locuri, unde se pot organiza nunti, botezuri, mese festive, petreceri de firma, petreceri copii, banchete, majorate, onomastici, conferinte, etc.

Pentru a avea un eveniment perfect va punem la dispozitie propriile decoratiuni interioare si aveti posibilitatea sa optati pentru un meniu All Inclusive, prin care invitatii dumneavoastra vor fi cu siguranta rasfatati iar grijile dumneavoastra cu privire la oraganizarea evenimentului dispar. Va ramane doar sa va bucurati de evenimentul dumneavoastra mult asteptat !

Meniurile pentru nunti si botezuri incep de la 130 lei/pers., si in functie de data si numarul de persoane primiti o reducere intre 10 si 30 % . Deci probabil avem cel mai bun pret din Timisoara la meniurile pentru evenimente !

Obiectivul nostru este – 100% evenimente reusite !!!

Nu sunt comentarii la "La Rousse Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "La Rousse Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.