Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Cochet Ballroom Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Cochet Ballroom Timisoara

Cochet Ballroom, reprezinta o echipa de profesionisti care iti este alaturi si te sprijina pe tot parcursul organizarii evenimentului de la prima vizionare a locatiei pana la plecarea ultimului invitat.

Cu Cochet Ballroom care iti ofera posibilitatea organizarii de evenimete de pana la 230 de persone intr-un cadru elegant, o atmosfera de poveste, care vor face din nunta ta un eveniment memorabil pentru tine si invitatii tai, visul devine realitate.

Nu sunt comentarii la "Cochet Ballroom Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Cochet Ballroom Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.