Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Restaurantul La Fayette Timisoara

Restaurantul La Fayette din Timisoara este cu specific international si va asteapta intr-o atmosfera familiara, va intampina cu ospitalitatea specifica locului, si va invita la un meniu pe care nu l-ati mai degustat.
Cu creativitate, originalitate si anii de experienta acumulati in organizarea de evenimente, venim in intampinarea clientilor cu o gama larga de servicii pentru petreceri private, evenimente corporate si artistice.
Organizare, coordonare si planificare pentru: receptii, dineuri, cocktailuri, petreceri tematice(Halloween,Valentine`s day, 8 Martie, revelion), nunti, botezuri, aniversari, expozitii, seminarii, recitaluri artistice, lansari de produse, evenimente de promovare pentru companii. Servicii catering. Tarife evenimente: Pret meniu de la 80 lei.

Relevant pentru:

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Restaurantul La Fayette Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.