Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Restaurantul Valahia Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Restaurantul Valahia Timisoara

Decorul plin de culoare, ambianta plina de farmec dar si mesele savuroase sunt tot atatea motive pentru a poposi la restaurantul Valahia din Timisoara.
Profilul restaurantului a fost ales fara ezitari, dorinta proprietarului fiind sa obtina un restaurant cu specific romanesc, unde sa se serveasca feluri traditionale asa cum le gatea bunica domniei sale.
Organizam nunti, botezuri si evenimente in conditii exceptionale la preturi exceptionale. Capacitatea restaurantului este de 220 de locuri. Va oferim o gama variata si flexibila de meniuri festive.

Relevant pentru:

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Restaurantul Valahia Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.