Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Restaurantul Burgund Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Restaurantul Burgund Timisoara

Salonul restaurantului Burgund din Timisoara are o capacitate de 80 de locuri. Muzica în surdină, culorile calde şi spaţiul larg fac atmosfera recomfortantă.
Servirea impecabilă a personalului nostru vă stă la dispoziţie, atât în incinta restaurantului, cât şi pe terasa inundată în flori, plante ormamentale, fântâna arteziană într-un cadru îmbietor, ferit de forfota străzii.
Restaurantul nostru este un loc unde să petreci bine timpul liber, la masă cu prietenii sau, eventual să te întâlneşti cu partenerii de afaceri într-o ambianţă distinsă.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Restaurantul Burgund Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.