Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Restaurant Velvet Music Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Restaurant Velvet Music Timisoara

Cu un design modern si totodata elegant Velvet Music este locatia perfecta atat pentru nunti tematice cat si pentru evenimente de business! Ambientul cald si monocrom permite utilizarea de culori si decoruri fara restrictii, iar bucataria ofera meniuri traditionale si mediteraneene.
Aflat in imediata vecinatate a Iulius Mall restaurantul dispune de doua sali cu capacitati de 250 respectiv 120 de locuri si de parcare gratuita cu paza!
De asemenea un mare avantaj, avem posibilitatea de a recompartimenta salonul in functie de numarul de locuri cerut! Chiar daca evenimentul dvs este unul restrans de 30, 40 de persoane noi va putem ajuta sa organizati ceva placut! La Velvet fiecare eveniment este unul deosebit!

Relevant pentru:

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Restaurant Velvet Music Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.