Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Restaurant Valery 1 Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Restaurant Valery 1 Timisoara

Restaurantul Valery din Timisoara are o capacitate de 180 locuri si o superba terasa cu o capacitate de 220 locuri, unde visarea si bunul gust pot vietui impreuna.

Serviciile de prima clasa ale restaurantului si ambientul unic fac din Valery unul din locurile din Timisoara care merita vazute si care va vor face sa reveniti.

Relevant pentru:

[…] Valery I Timisoara – zona Soarelui […]

Lasa un comentariu la "Restaurant Valery 1 Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.