Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Restaurant Tinecz Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Restaurant Tinecz Timisoara

Familia Martinecz a inaugurat Tinecz la data de 10 decembrie 1996, restaurantul fiind specializat in bucatarie italiana si internationala.
De-a lungul anilor, Tinecz si-a castigat o reputatie solida pentru calitatea meniurilor servite, portiile sale generoase si serviciu ireprosabil. Pana acum, restaurantul a fost onorat de prezenta mai multor demnitari si diplomati straini, fiind in acelasi timp locul predilect unde servesc masa multi oameni de afaceri romani sau straini din Timisoara.
Bucatarul-sef al restaurantului este de sapte ani incoace domnul Ioan Todor , unul dintre cei mai vestiti bucatari timisoreni (clic pe link pentru ultimele noutati).
Tinecz organizeaza mese festive, nunti, botezuri si functii corporate in cele doua saloane, care pot acomoda 130 de persoane in interior. Pe timpul verii, terasa in stil italian a restaurantului dispune de 100 de locuri.

Relevant pentru:

Nu sunt comentarii la "Restaurant Tinecz Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Restaurant Tinecz Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.