Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Restaurant Senator Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Restaurant Senator Timisoara

Restaurantul se remarcă prin eleganţă şi stil, în armonie cu întreg Complexul hotelier Senator din Timisoara.
Datorită spaţiului flexibil şi dotărilor (interior larg cu trei săli de evenimente şi grădină cu terasă de vară), aici se pot organiza în condiţii deosebite: recepţii, cocktailuri, aniversări, banchete, bufete suedeze, nunţi, reuniuni de familie sau de firmă etc.
Un meniu rafinat din bucătăria tradiţională românească şi internaţională, însoţit de băuturi fine, vine să completeze orice eveniment sau întâlnire de afaceri.
Fie că luaţi masa cu prietenii sau doriti o cină romantică, fie că sunteţi la o întâlnire de afaceri, aici veţi găsi locul ideal pentru oricare dintre ele.

Relevant pentru:

Nu sunt comentarii la "Restaurant Senator Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Restaurant Senator Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.