Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Restaurant Ramina Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Restaurant Ramina Timisoara

Amplasat intr-o cladire noua, Restaurant Ramina este locatia ideala pentru un dejun de afaceri, o intalnire cu prietenii, o cina romantica sau o masa festiva.
De ce? Pentru ca prezinta o serie de avantaje: o capacitate de 170 de locuri, o sala eleganta, mobilata cu mult bun gust, pozitionat intr-o zona linistita a orasului ceea ce ii confera un anumite nivel de intimitate. Sala poate fi usor aranjata si adaptata oricarui tip de evenimente. De asemenea avem parcare proprie interioara supravegheata video.
Puteti alege specialitati atat cu specific traditional romanesc, cat si o varietate de retete din bucataria internationala. Meniul este desavarsit cu preparate de sezon, specialitati ale casei si deserturi inovative si delicioase.
Preparatele noastre, serviciile de calitate, terasa-sunt doar cateva motive pentru care ati alege Restaurant Ramina.

Relevant pentru:

Nu sunt comentarii la "Restaurant Ramina Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Restaurant Ramina Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.