Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Restaurant Lloyd Timisoara

In centrul Timisoarei, in Piata Victoriei, se afla cladirea de timisoreni Lloyd. Ea a fost construita din fondurile Societatii Lloyd-Timisoara, infiintata de angrosistii de grane din Banat in 1866. In perioada interbelica in cladire se mai afla si sediul clubului Union.
La parterul cladirii, arhitectii Leopold Baumhorn si Anton Merbl au proiectat spatiul generos al cafenelei Lloyd, in care lambriurile si mobilierul au fost realizate de mesterii timisoreni din familia Lehman. “Grand cafe Lloyd”, suna reclama, “ofera un loc de conversatie publicului inteligent”, era aprovizionata cu bauturi de import, ofera “inghetata si un bufet de prima forta” dar si “o priveliste pompoasa”.
Zilnic la Lloyd publicul putea sa asculte un concert excelent.
Timp de aproape patru decenii, mancarea buna, bauturile fine, cafeaua si muzica excelente i-au purtat renumele si dincolo de hotarele Romaniei.
Din anul 2000 si-a reluat numele originar, “Lloyd” si in prezent este un restaurant cu 120 de locuri si o terasa cu 80 de locuri, desevit de 10 chelneri, cu o bucatarie excelenta in care specialiatea bucatarului sef este Tournedo Rossinis si File Mignon a la Chef. Restaurant de tinuta, Lloyd tinde sa devina un punct de reper in geografia celor mai renumite localuri europene.

Relevant pentru:

Nu sunt comentarii la "Restaurant Lloyd Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Restaurant Lloyd Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.