Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Restaurant Gradina Banateana Timisoara

La Gradina Banateana va asteptam in fiecare zi a saptamanii sa serviti mancare cu specific romanesc si international. In perioada de vara clientii nostrii pot sa serveasca mancare pe terasa inconjurata de un parc si de Canalul Bega.
Daca sunteti in cautarea unui loc in care sa organizati un eveniment (nunti, botezuri, evenimente festive) atunci Gradina Banateana va sta la dispozitie cu doua sali dotate cu sonorizare, lumini si climatizare.
Capacitatea restaurantului este de 400 locuri distribuite in trei sali
– sala evenimente: 200 persoane
– sala restaurant:120 persoane
– sala evenimente: 80 persoane.

Relevant pentru:

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Restaurant Gradina Banateana Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.