Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Restaurant Colosseum Timisoara

Restaurantulul Colosseum din Giroc este una dintre cele mai potrivite locatii pentru un eveniment de neuitat. Ambianta unei nunti la Restaurant Colosseum este unica. Totul este ca un vis. Un vis frumos. Romantismul pluteste in aer purtat de parfumul florilor si al lumanarilor…Feeria de lumina, drapajele, mesele rotunde, facliile, aranjamentele pentru scaune, bucataria si organizarea excelenta vor face din evenimentul dumneavoastra.

Frumusetea salii este subliniata de grandoarea si eleganta candelabrelor din cristal. Fiecare detaliu, plin de stil si eleganta vine parca sa intregeasca un tablou perfect pentru realizarea unor evenimente memorabile.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Restaurant Colosseum Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.