Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Restaurant Bachus Timisoara

  • Categoria: Restaurante
  • Adresa: Timisoara, Bulevardul Liviu Rebreanu, nr. 128
  • Telefon: 0356/178969, 0736336338
  • Zona:
  • Localitate:

Restaurantul Bachus vă așteaptă zilnic între orele 10:00 – 24:00 pentru a savura o mâncare delicioasă acompaniată de un vin deosebit într-o atmosferă caldă și relaxantă. De asemenea oferim și servicii de catering pentru firme până în 500 de persoane pe zi.
Vă așteptăm cu drag pentru a servi: platouri reci și calde, ciorbe, preparate la grătar, 21 de sortimente de pizza, paste, salate, deserturi delicioase și un vin de calitate. De asemenea meniul zilei poate fi creat de fiecare client în parte după propriile sale gusturi, zilnic între orele 12:00 și 15:00, la un preț avantajos.

Nu sunt comentarii la "Restaurant Bachus Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Restaurant Bachus Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.