Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Elite Catering Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Elite Catering Timisoara

  • Categoria: Restaurante
  • Adresa: Timisoara, Strada Martir Dan Carpin, nr. 8
  • Telefon: 0256/280093, 0749034232
  • Zona:
  • Localitate:

Din 2006, Elite Catering este prezentă pe piaţa din Timişoara oferind servicii complete de catering şi organizări evenimente în sala proprie de 200 locuri. Portofoliu variat de clienţi – precum Coca-Cola, Carpatair, Procter & Gamble, Athena Hospital – ne recomandă ca alegerea cea mai potrivită în domeniul cateringului profesional şi corporate.

De asemenea, aprecierea şi bucuria celor cărora le-am oferit servicii complete pentru cel mai important eveniment din viaţa lor, ne întăresc convingerea că putem satisface toate preferinţele pentru orice gen de eveniment.

Nu sunt comentarii la "Elite Catering Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Elite Catering Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.