Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Restaurant Intermezzo Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Restaurant Intermezzo Timisoara

Cine priveste astazi Piata Unirii observa pe coltul cu str. V. Alecsandri o cladire masiva, cu fatada in stil baroc. Acum 253 de ani cladirea avea doar un parter si un etaj si nu se stie din ce motiv a fost numita “La Elefant”.

Aici isi avea sediul si celebra cafenea Wendt – citata in scriereile de acum un veac. Aici si-a gasit locatia si restaurantul italian “INTERMEZZO” – alegand subsolul cladirii, o pivnita cu pereti grosi din caramida. Totul a inceput din dorinta de a exista un local unde sa te poti simti “ca si acasa” si pentru placerea de a-ti gazdui prietenii si cunostiintele.

Restaurantul “INTERMEZZO” isi intampina clientii cu o atmosfera rustica si ofera posibiliataea de a savura cele mai gustoase mancaruri cu specific italian. Localul isi propune sa atraga prin bucataria usoara, care sa satisfaca cele mai sofisticate gusturi.

Meniul contine o selectie atractiva de aperitive, supe, fripturi, preparate cu peste sau fructe de mare, diverse sortimente de pizza, precum si deserturi si diferite bauturi.

Relevant pentru:

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Restaurant Intermezzo Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.