Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Restaurant Adriatico Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Restaurant Adriatico Timisoara

Restaurantul nostru va serveste cu un stufos meniu international, in mod deosebit preparate ale bucatariei italiene si bineinteles, delicioasele sortimente de pizza tipic italienesti.

Restaurantul Adriatico reuseste sa combine sentimentul de intimitate cu atmosfera placuta a unui local spatios si modern. Indiferent daca sunteti in cautarea unei gustari delicioase care sa va astampere pofta de bucatarie italieneasca sau doriti sa luati masa intr-un cadru restrans, alaturi de parteneri sau prieteni, restaurantul nostru este locul ideal pentru Dumneavoastra.

Exista 2 Comentarii la "Restaurant Adriatico Timisoara" »

Alexandru
Comentariu

Pizza este excelenta! Si pastele au fost laudate de catre sotia mea. Recomand

BiizzzyBee
Comentariu

Locatia cam mica, dar mancarea e foarte buna
Eu zic ca e un restaurant indeosebi pentru cei care prefera mancarea italiana

Lasa un comentariu la "Restaurant Adriatico Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.