Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
White Lion 1977 Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

White Lion 1977 Timisoara

White Lion 1977 Timisoara

Serviciul de tractari este indispensabil în astfel de momente fiind singura cale de a iesi din astfel de situatii în care promptitudinea si profesionalismul reprezinta solutia. Încercam sa depasim standardele si asteptarile clientilor nostri de fiecare data cand avem aceasta ocazie. Colaboram cu o serie de service-uri reprezentante asigurari încercând sa pastram o pozitie dominanta pe piata româneasca. Raspundem cererilor clientilor prin seriozitate calitate preturi acceptabile punctualitate promptitudine si rapiditate. Punem accent pe eficienta si profesionalism iar odata contactati intervenim în cel mai scurt timp posibil la locul indicat de d-voastra. Preluam comenzi atât pentru autovehicule noi cat si pentru autovehicule second-hand sau avariate. Pe toata durata transportului (de la locul de încarcare-pana la descarcare) autovehiculele transportate sunt ancorate în trei puncte fixe conform normelor folosindu-se chingi omologate. Pentru un singur autoturism se utilizeaza 3-4 chingi pentru siguranta maxima pe timpul transportului. Tarifele în acest domeniu variaza în functie de momentul zilei marimea autovehicolului transportatetc. si sunt cele afisate fara alte taxe ascunse si NU includ TVA-ul. Oferim servicii NON-STOP.

Nu sunt comentarii la "White Lion 1977 Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "White Lion 1977 Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.