Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Walter Garten Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Walter Garten Timisoara

Walter Garten Timisoara

Walter Garten din Timisoara este o firma care ofera o gama larga de servicii profesionale in proiectarea si amenajarea spatiilor verzi precum si in amenajarea de gradini interioare. Firma noastra este specializata in montarea rulourilor de gazon natural pe orice suprafata si in orice anotimp (mai putin in perioada cand solul este acoperit cu zapada) aceeasta fiind varianta cea mai rapida de inierbare a unei zone dedicate spatiului verde Optional putem executa de asemenea si lucrari de intretinere pe parcursul intregului an sau ocazional In cadrul intretinerii spatilor verzi pot intra urmatoarele lucrarii: – tunderea gazonului; – indepartarea materialului vegetal de la gazon(daca acest lucru se doreste) si a uscaturilor provenite de la arbori arbusti etc; – completarea golurilor aparute in gazon. – erbicidari pentru buruieni cu frunza lata. – fertilizarea foliara sau prin incorporarea ingrasamintelor in gazon; – extragerea manuala a buruienilor intre dalele aleilor sau in cadrul gazonului; – tunderea marginilor (langa alei cladiri grupuri de plante etc.); – taieri specifice pentru: arbori arbusti; – saparea plantelor si grupurilor de plante; – modelare arbori si arbusti; – indepartarea frunzelor si a altor resturi vegetale.

Nu sunt comentarii la "Walter Garten Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Walter Garten Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.