Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

VA Presto Timisoara

VA Presto Timisoara

VA Presto Societatea noastra opereaza in sectorul serviciilor de curatenie incepand din anul 2004. Serviciile noastre sunt specializate pentru societati din:sectorul turistic restaurari centre turistice; sectorul constructiilor sectorul de mica productie; birouri; sectorul medical privat cat si in sectorul casnic. In afara serviciilor de curatenie de baza mai putem oferi: spalare machete cu monodisc rotativ pentru suprafetele mari; spalat canapele si fotolii textile cu aparat de injective/aspiratie; igienizat canapele/fotolii cu masina de abur; aspirat praful; spalat ferestre; spalat pereti interiori etc.

Nu sunt comentarii la "VA Presto Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "VA Presto Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.