Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Tomas Alfa Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Tomas Alfa Timisoara

Tomas Alfa Timisoara

Noi cei de la scoala de soferi Tomas Alfa din Timisoara satisfacem nevoile viitorilor conducatori auto oferind cele mai bune conditii pentru a putea deprinde tehnicile condusului si promovarea examenului auto: gama diversificata de masini o sala de curs dotata corespunzator si instructori profesionisti cu multa rabdare. Toate acestea pentru a fi siguri pe dumneavoastra in momentul in care sunteti la volan. Parcul auto se compune din: doua motociclete: Kawasaki si CZ cinci Dacii Logan doua Skoda Fabia Opel Astra Chevrolet Spark Peugeot 206 Volkswagen POLO camion DAF si remorca. Mentionam ca toate masinile sunt noi si dotate cu aer conditionat si servodirectie. Pentru mai multe detalii vizitati pagina cu instructori. Cine trebuie sa participe la cursurile de legislatie rutiera? Persoanele care solicita permis de conducere Persoanele care nu detin permis de conducere dar conduc mopede scutere etc. Persoanele care au permisul de conducere suspendat din diferite motive. Incepi cu Alfa … conduci bine! Pot efectua cursurile practice de invatare a conducerii unui autovehicul si persoanele care nu au inca varsta minima prevazuta de lege dar nu cu mai mult de trei luni inainte de implinirea acesteia.

Relevant pentru:

Nu sunt comentarii la "Tomas Alfa Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Tomas Alfa Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.