Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Todorut International - Volvo Seat Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Todorut International – Volvo Seat Timisoara

Todorut International – Volvo Seat Timisoara

Todorut International din Timisoara ofera clientilor sai un showroom modern cu un spatiu amplu spatiu de prezentare si vanzare auto precum si o gama completa de servicii de reparatii si intretinere. Service- ul mecanica si electrica este autorizat pentru toate marcile grupului VAG. Atelierul de caroserie dispune de toate mijloacele necesare efectuarii de reparatii de tinichigerie si vopsitorie pentru orice marca auto si va sta la dispozitie cu 16 posturi de lucru.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Todorut International – Volvo Seat Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.