Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Tip Rent a Car Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Tip Rent a Car Timisoara

Tip Rent a Car Timisoara

Societatea Tip Rent a Car din Timisoara a fost infiintata in anul 2004 si are ca domeniu de activitate inchirierea de masini atat pentru persoane fizice cat si pentru firme. Pentru a fi pe placul tuturor potentialilor nostri clienti punem la dispozitie o gama variata de autovehicule aceasta incluzand Volkswagen Opel Ford Peugeot si altele cu posibilitatea de a livra masina la locul solicitat de client. Mentionam faptul ca personalul nostru specializat realizeaza o verificare amanuntita a fiecarui autoturism inaintea predarii acestuia catre client. In speranta ca oferta noastra se ridica la asteptarile dumnenvoastra asteptam sa ne contactati.

Nu sunt comentarii la "Tip Rent a Car Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Tip Rent a Car Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.