Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Tekno FM Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Tekno FM Timisoara

Tekno FM Timisoara

Tekno FMTimisoara Firma si brandul SC Tekno FM SRL a luat nastere in anul 2007 principalul obiect de activitate a fost promovarea si comercializarea echipamentelor si tehnologiilor eficiente pentru nevoile casnice sau industriale cum ar fi incalzirea apei incalzirea spatiilor si iluminatul inteligent. Principalele tehnologii promovate: – incalzirea in pardoseala – panouri fotovoltaice – panouri radiante – panouri solare – turbine eoliene – degivrare.

Nu sunt comentarii la "Tekno FM Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Tekno FM Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.