Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Arena Viola Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Arena Viola Timisoara

ARENA VIOLA este primul teren sintetic profesional de minifotbal din Timisoara, realizat cu scopul de a le oferi împatimitilor de fotbal posibilitatea de a juca un meci la standarde profesioniste, indiferent de ora sau anotimp.

Inaugurat în septembrie 2005, terenul de 44m x 24m, are toate dotarile necesare – banci de rezerve, tribuna cu 200 de locuri, nocturna, vestiare, sauna, dusuri, toaleta, parcare proprie cu 20 de locuri, bar cu terasa.

 

Nu sunt comentarii la "Arena Viola Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Arena Viola Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.