Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Arena Aqua Sport Timisoara

Arena Aqua Sport va pune la dispozitie un bazin olimpic cu opt culoare, foarte modern, acoperit, perfect pentru initiere in inot, sport de performanta, recreere sau petrecerea timpului liber intr-un mod placut si sanatatos pentru copii, adulti si persoane in varsta.

Bazinul de inot este climatizat cu aparatura de ultima generatie complet automatizata, iar sistemele de filtrare si curatare a apei va ofera siguranta deplina din punct de vedere al igienei.

Deoarece placerea si sanatatea celor care inoata depinde de calitatea apei, nu neglijam tratamentul apei. Clubul va pune la dispozitie un bazin cu apa de o calitate optima, cristalina, avand o temperatura ideala de 29oC.

 

Nu sunt comentarii la "Arena Aqua Sport Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Arena Aqua Sport Timisoara" »



Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.